Jouw carrière bij Smartwares

Smartwares Group is hard aan het groeien. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s.  Je kan ons o.a. kennen van de merken Tristar, Smartwares, Princess en Homewizard. Als groothandel verkopen we o.a. paninigrills, airfyrers en slimme verlichting. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en Smartwares Group is een echt Nederlands bedrijf met een no nonsens cultuur, open, gezellig en er wordt hard gewerkt. Samen maken we er iets moois van. Je komt binnen bij onze receptie en voelt je meteen thuis.

Groei!

Smartwares biedt je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen, zowel intern als extern en zowel online als offline. We bieden training on the job, training door en voor collega’s, en hebben ook de mogelijkheid voor een externe training of opleiding. Daarnaast zijn er altijd doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Jij bent zelf de regisseur over je eigen loopbaan. Groei met ons mee!

En wat nog meer?

Naast een goed salaris bieden we aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Zo kennen we bijvoorbeeld een mooie kortingsregeling voor aankopen in ons assortiment en is er de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen. Ook betaal je geen eigen bijdrage voor je pensioen, dat doen wij voor jou!

 

Play hard

Naast hard werken is gezelligheid voor ons ook heel belangrijk. Onze actieve personeelsvereniging verzorgt meerdere activiteiten per jaar. We gaan samen naar de Tilburg Trappers, barbecuen, lopen een obstacle run, er is een kerst- en paasontbijt, sinterklaasfeest of we gaan gewoon een potje bowlen! Daarnaast kent Smartwares Group een groot zomer- en kerstfeest waarbij we met zijn allen succes vieren. Zien we jou tijdens het volgende uitje?