Jouw carrière bij Smartwares

Je gaat werken in een organisatie met veel internationale collega’s en met collega’s vanuit de directe omgeving van Tilburg; aan accenten geen gebrek. Smartwares Group is in korte tijd gegroeid tot een bedrijf met meer dan 400 medewerkers internationaal. Dit maakt ons een organisatie met een nog van oudsher informele bijna familiaire sfeer met de kansen van een grote organisatie. We bieden onze producten aan onder onze eigen merken (o.a. Princess, Tristar, Smartwares), maar ook als private label merk voor retailers wereldwijd. Uitdagingen heb je hier voldoende en hard werken wordt gecombineerd met een goede sfeer.
Begin 2023 zijn wij ingetrokken in ons gloednieuwe pand waar we naast een nieuwe showroom ook beschikken over alle voorzieningen die we nodig hebben. Een gezellige kantine, open werkplekken, een fotostudio, voldoende groen en meetingruimtes om samen te komen. Zie jij jezelf hier al zitten?

Groei met ons mee!

We vinden het belangrijk dat wij samen groeien. Daarom bieden we je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen. We bieden training door en voor collega’s, en geven de mogelijkheid voor een externe training, cursus of opleiding. Daarnaast zijn er volop groeimogelijkheden binnen onze organisatie. Jij bent zelf de regisseur over je eigen loopbaan !

Wat kun je verwachten?

Naast een warm welkom door ruim 200 enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in Tilburg en een marktconform salaris bieden we je ook:
• Een ontspannen en informele werksfeer, Brabantse gezelligheid binnen een internationaal bedrijf!
• Ruimte voor groei op het gebied van inhoud en verantwoordelijkheid;
• Toegang tot diverse online trainingen via het trainingsplatform Goodhabitz;
• Jouw dag start flexibel; je kunt bij ons starten tussen 07.30 – 09.00 uur;
• Personeelskorting op onze producten. Pas op! Je hele huis staat straks vol met onze merken!
• Goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
• Een kantine met o.a. Mario kart op de Switch, Ping-pong en tafeltennis;
• Leuke activiteiten, borrels en feesten en dagelijks vers fruit op kantoor!

 

Work hard, play hard

Zoals ons motto het al zegt: work hard, play hard! Naast hard werken is gezelligheid voor ons ook belangrijk. Onze actieve personeelsvereniging verzorgt meerdere activiteiten per jaar zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse paaslunch. Van barbecueën tot aan gewoon een potje bowlen, we maken er samen iets moois van!

Daarnaast kent Smartwares Group een groot zomer – en kerstfeest waarbij we met zijn allen onze successen vieren. Ook vind je in onze kantine een pingpong tafel en een tafelvoetbal voor jouw lunchbreak en plannen we regelmatig gezelige borrels.  Zien we jou tijdens het volgende uitje?