Jouw
candidate journey

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Je kan bij ons solliciteren via het vacatureoverzicht. Zoek de vacature die bij je past en klik op de button ‘solliciteren

Beoordeling

Wij gaan jouw sollicitatie zorgvuldig bekijken. We streven ernaar om jou binnen 2 weken een reactie te geven. Als we enthousiast zijn nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

Eerste gesprek

Tijdens onze kennismaking proberen we een goede indruk te krijgen van jou als persoon en je capaciteiten. We kijken of er een klik is en of je past bij Smartwares. Natuurlijk is dit tweerichtingsverkeer en dus geldt het andersom ook voor jou. 

Tweede gesprek

Goed nieuws, het eerste gesprek is positief verlopen! Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en je gaat in gesprek met andere collega’s. Het kan zijn dat we aan je vragen om een case voor te bereiden.

Voorwaarden

Nog steeds in de running? Dan ontvang je een aanbod van ons. We bespreken de voorwaarden en het salaris met elkaar. Je bent er bijna….

Welkom

Getekend? Welkom bij Smartwares Group, Je bent nu officieel onze collega! Er staat een leuke eerste introductieperiode op je te wachten waarin we je wegwijs maken binnen onze organisatie. Proost op een mooie samenwerking!