Collega's aan het woord

Hoe is het om bij Smartwares Group te werken? Lees hieronder de ervaringen terug van jouw toekomstige collega’s.

Beau Levens

Project Manager E-commerce

“Mijn werk is heel divers en dat vind ik erg leuk. In mijn functie ben ik de spil tussen de accountmanagers en onze klanten en probeer ik dagelijks door een goede samenwerking en opvolging, met name de omzet, naar een hoger niveau te tillen. En als het dan ook echt lukt? Ja, dat is gewoon echt kicken, dat is tof. Daar word ik echt heel blij van.”

Bram Hulsman

Commercial Controller

“Elke maandag stap ik weer graag op de fiets naar mijn werk. Iedereen binnen het bedrijf, van mijn collega’s tot leidinggevenden, managers en zelfs de directie, is heel toegankelijk. Het is lekker informeel en er hangt een goede sfeer. Het voelt een beetje als een grote familie.”

Sander Mortier

Online Marketeer

“Als trainee krijg je een soort wild card. Je krijgt heel veel vrijheid om zelf aan te geven wat je leuk vindt. Zo zie je veel meer van de organisatie dan wanneer je begint in een ‘gewone’ startersfunctie. Ik heb niet alleen veel met marketing samengewerkt vanwege de nieuwe websites, maar ook met bijvoorbeeld Customer Services. Mijn basis was de Business Systems afdeling waar ik natuurlijk ook met IT en, in mijn rol, ook met Sales, te maken heb gehad. Zo leer je ook sneller wat je wel en niet leuk vindt binnen een bedrijf.”