Collega's aan het woord

Hoe is het om bij Smartwares Group te werken? Lees hieronder de ervaringen terug van jouw toekomstige collega’s.

Pauline Groot Hulze

Marketeer

“Samenwerken met andere afdelingen hoort er natuurlijk bij. Dit maakt het alleen maar interessanter. Zo kun je af en toe eens een ‘kijkje in andermans keuken’ nemen en krijg je nog meer inzicht in de verschillende aspecten van Smartwares Group. De éne keer bespreek je de lancering van een nieuwe product range met Business Line Managers en de andere keer bespreek je de actiepunten voor bestsellers met Sales. Elke dag is anders. “

Bram Hulsman

Commercial Controller

“Elke maandag stap ik weer graag op de fiets naar mijn werk. Iedereen binnen het bedrijf, van mijn collega’s tot leidinggevenden, managers en zelfs de directie, is heel toegankelijk. Het is lekker informeel en er hangt een goede sfeer. Het voelt een beetje als een grote familie.”

Beau Levens

Project Manager E-commerce

“Mijn werk is heel divers en dat vind ik erg leuk. In mijn functie ben ik de spil tussen de accountmanagers en onze klanten en probeer ik dagelijks door een goede samenwerking en opvolging, met name de omzet, naar een hoger niveau te tillen. En als het dan ook echt lukt? Ja, dat is gewoon echt kicken, dat is tof. Daar word ik echt heel blij van.”