Kernwaarden & cultuur

 

Onze missie

Wij geloven dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot een veilig, slim en comfortabel huis. Daarom bieden wij betaalbare, goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken elektronische en huishoudelijke apparaten en oplossingen die het dagelijks leven gemakkelijk, beter en leuker maken.

 

Onze visie

Ons doel is om waarde te creëren voor onze klanten. We doen dit door wereldwijde trends op de voet te volgen en te vertalen naar verrassende producten, altijd volgens vereiste kwaliteitsnormen. We investeren in sterke partnerschappen met leveranciers en klanten en zorgen ervoor dat wij iedere stap in de waardeketen controleren. Op deze manier leveren wij wat we beloven. Door het nastreven van schaalvoordelen houden we onze prijzen scherp en aantrekkelijk.

 

Cultuur

Wanneer je bij Smartwares Group start krijg je een warm welkom van meer dan 200 collega’s die je graag jouw nieuwe werkomgeving laten zien. Zowel onze collega’s op het hoofdkantoor als onze internationale collega’s staan voor jou klaar om jou wegwijs te maken binnen Smartwares Group.

 

Onze organisatie is een jong en dynamisch bedrijf waar je veel kunt leren en mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Laat jij zien wat je in huis hebt en wil je een stapje extra zetten? Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Zo leren we van elkaar en kunnen we samen groeien.
Open, toegankelijk en informeel zijn kenmerken die onze collega’s typeren. Onze teams zijn divers door verschillende achtergronden, nationaliteiten, culturen en talen en samen zorgen we voor een fijne werksfeer. Hard werken wordt gecombineerd met leuke activiteiten en gezelligheid.

 

Wil je meer weten? Lees dan de ervaringen van onze medewerkers.