Kernwaarden & cultuur

  

Onze missie

Wij geloven dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot een veilig, slim en comfortabel huis. Daarom bieden wij betaalbare, goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken elektronische en huishoudelijke apparaten en oplossingen die het dagelijks leven gemakkelijk, beter en leuker maken.

 

Onze visie

Ons doel is om waarde te creëren voor onze klanten. We doen dit door wereldwijde trends op de voet te volgen en te vertalen naar verrassende producten, altijd volgens vereiste kwaliteitsnormen en ondersteund door ons R&D center. We investeren in sterke partnerschappen met leveranciers en klanten en zorgen ervoor dat wij iedere stap in de waardeketen controleren. Op deze manier leveren wij wat we beloven. Door het nastreven van schaalvoordelen houden we onze prijzen scherp en aantrekkelijk.

 

Cultuur

Wanneer je start bij de Smartwares Group krijg je een warm welkom van meer dan 400 collega’s die je heel graag je nieuwe werkomgeving laten zien. Er zijn genoeg uitdagingen en hard werken wordt gecombineerd met een goede werkomgeving en een fijne sfeer. We vieren ons harde werk met leuke activiteiten. 

 

Wil je meer weten? Lees dan de ervaringen van onze medewerkers.