Kom jij ons team versterken?

Om de komende jaren het groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen wordt er regelmatig uitgekeken naar nieuwe collega’s. Liggen jouw interesses binnen Sales, Kwaliteit, Marketing, Supply chain, Finance, IT, Design, Customer Service, Trade of Business line management? Wij hebben het allemaal in huis, bekijk snel onze vacatures!

Onze vacatures

Jouw carrière

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en wij zijn altijd op zoek naar talenten die samen met ons willen werken aan een mooie toekomst van Smartwares Group. Wij willen graag vooruit en jij natuurlijk ook!

Wanneer je start bij Smartwares gaan we samen werken aan jouw carrière. Naast groei en hard werken is gezelligheid ook belangrijk. Work hard Play hard is ons motto. Wil je meer weten?

Kernwaarden & cultuur

Smartwares Group is ondernemend, toegankelijk, betrouwbaar en wij geloven in ‘samen’. Wij leveren een breed en betaalbaar assortiment, zijn innovatief en doen wat wij beloven. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot een veilig, slim en comfortabel huis. Meer weten over onze missie en visie? Lees hieronder verder.

Sollicitatieprocedure

Wij vinden het belangrijk dat je voorafgaand aan je sollicitatie weet welke stappen je doorloopt tijdens de sollicitatieprocedure. Wij proberen het proces zo eerlijk, helder en vlot mogelijk te laten verlopen.

Als wij enthousiast zijn geworden van je ingestuurde sollicitatie, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

Wil je meer weten over jouw candidate journey?

Medewerkers aan het woord

Beau Levens

Project Manager Ecommerce

Bram Hulsman

Commercial Controller