Kom jij
ons team versterken?

Smartwares Group is een dynamisch en internationaal bedrijf waar groei voorop staat. Daarom kijken we altijd uit naar nieuwe talenten. Liggen jouw interesses binnen Sales, Kwaliteit, Marketing, Supply Chain, Finance, IT, Design, Customer Service, HR, Trade of Business line management? We hebben het allemaal in huis!

Bekijk onze vacature voor de mogelijkheden, we verwelkomen je graag als onze nieuwe collega!

Jouw carrière

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en wij zijn altijd op zoek naar talenten die samen met ons willen werken aan een mooie toekomst van Smartwares Group. Wij willen graag vooruit en jij natuurlijk ook!

Wanneer je start bij Smartwares gaan we samen werken aan jouw carrière. Naast groei en hard werken is gezelligheid ook belangrijk. Work hard Play hard is ons motto. Wil je meer weten?

Kernwaarden & cultuur

Smartwares Group is ondernemend, toegankelijk, betrouwbaar en wij geloven in ‘samen’. Wij leveren een breed en betaalbaar assortiment, zijn innovatief en doen wat wij beloven. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot een veilig, slim en comfortabel huis. Meer weten over onze missie en visie? Lees hieronder verder.

Sollicitatie-procedure

Wij vinden het belangrijk dat je voorafgaand aan je sollicitatie weet welke stappen je doorloopt tijdens de sollicitatieprocedure. Wij proberen het proces zo eerlijk, helder en vlot mogelijk te laten verlopen.

Zijn wij enthousiast geworden van jouw ingestuurde sollicitatie, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure?

Collega’s aan het woord

Beau Levens - Smartwares Group

Beau Levens
Project Manager E-commerce

Bram Hulsman - Smartwares Group

Bram Hulsman
Commercial Controller