Onze vacatures

Commercial Manager Marketplaces

Full-time (40 hours) > 7 years Workexperience Tilburg

Smartwares Group is looking for a Commercial Manager Marketplaces. Do you have a strong entrepreneurial mindset and are you looking for the opportunity to define the entire Global Marketplaces strategy in the fast paced environment of Consumer goods? Then we are looking for you!

vacature customer service medewerker

Applicatie Specialist

Full-time (40 uur) > 1 - 3 jr. Werkervaring Tilburg

De Smartwares Group is op zoek naar een Applicatie Specialist (40 uur). Wil jij jouw carrière een kickstart geven in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Online Accountmanager

Full-time (40 uur) > 3 jr. Werkervaring Tilburg

Smartwares Group is op zoek naar een Online Accountmanager. Ben jij op zoek naar een functie die zowel analytisch als commercieel is? Dan is dit jouw rol!

Customer Service Medewerker Online

Full-time (40 uur) Tilburg

Wij zijn op zoek naar een Customer Service Medewerker Online (40 uur). Ben jij op zoek naar een servicegerichte functie waarbij je jouw creativiteit én klantvriendelijkheid kwijt kan? Als jij razendsnel de mooiste zinnen uit je mouw schudt en graag meedenkt in oplossingen voor de klant, dan is dit jouw rol!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Full-time (40 uur) > 2 jr. Werkervaring Tilburg

Smartwares Group is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst (40 uur) ter versterking van onze afdeling Sales Support. Heb jij gevoel voor commercie en ben jij dienstverlenend ingesteld? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Financieel Medewerker

Part-time (24-32 uur) > 2 jr. Werkervaring Tilburg

Smartwares Group is op zoek naar een Financieel Medewerker (24 tot 32 uur). Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan met financiële administratie maar wil je graag je horizon verbreden? Dan maken wij graag kennis met jou!

Stage General Marketing

32 - 40 uur Tilburg

Tijdens deze stageperiode ga je de marketing werkzaamheden die er op de afdeling verricht worden bekijken en krijg je de ruimte om kennis te maken met de organisatie, waarna je zelf specifieke taken en/of projecten zult gaan uitvoeren

Stage Online Marketing

32 - 40 uur Tilburg

Zit jij in het derde of vierde jaar van een HBO/WO-opleiding en zoek je een meewerkstage op het gebied van content marketing? Smartwares Group is vanaf februari 2021 voor minimaal 4 dagen (32 uur) per week op zoek naar een content stagiair(e) voor de afdeling Marketing!

Stage HR

32 - 40 uur Tilburg

Studeer jij HRM of Personeelsmanagement en wil jij je meewerkstage uitvoeren in een internationale organisatie? Voor de HR afdeling bij de Smartwares Group zijn we vanaf februari 2021 op zoek naar een proactieve meewerk stagiair(e)!

Stage Finance

32 - 40 uur Tilburg

Ben jij helemaal gek op cijfers en wil jij je meewerkstage uitvoeren in een internationale organisatie? Voor de Finance afdeling bij de Smartwares Group zijn we vanaf februari 2021 op zoek naar een proactieve meewerk stagiair(e) die zich wil verdiepen in de verschillende facetten van het voeren van financiële administratie.

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature in het overzicht? Maar zou je toch graag bij onze organisatie willen werken? Reageer dan door een open sollicitatie te sturen.

Femke Dilven

Vragen over een van onze vacatures?

Femke Dilven

HR Officer

Overige vragen

Blijf op de hoogte en volg ons: