Onze vacatures

Online Accountmanager Germany

Full-time (40 uur) > 3 jr. Werkervaring Tilburg

Are you described as energetic, passionate and tenacious and do you know how to increase our sales profitability of our rapidly growing E-commerce business in the German market? Then we are looking for you!

Quality Officer

Full-time (32-40 uur) > 2 jr. Werkervaring Tilburg

Als Quality Officer ga jij ervoor zorgen dat al onze producten voldoen aan de Europese wet- en regelgeving als het gaat om productveiligheid en milieu.

Junior Controller

Full-time (40 uur) 0 - 2 jr. Werkervaring Tilburg

Smartwares Group is op zoek naar een Junior Controller met doorgroeimogelijkheden tot een Financial Controller. Heb je een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en zit proactiviteit in je genen? Dan bij jij degene die we zoeken!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Full-time (40 uur) > 2 jr. Werkervaring Tilburg

Denk jij commercieel, ben je dienstverlenend ingesteld en heb je interesse in E-commerce? Bekijk dan deze vacature.

Accountmanager Export 

Fulltime (32 - 40 uur)    > 3 jr. Werkervaring Tilburg

Ben jij een Accountmanager met sterke commerciële skills, passie voor het vak en word je getriggerd door het internationale aspect? Smartwares Group is op zoek naar een Accountmanager Export voor Midden- en Oost Europa!

Customer Service Medewerker 

Full-time (40 uur) > 1 jr. Werkervaring Tilburg

Ben jij op zoek naar een baan binnen customer service die in het teken staat van service i.p.v. harde targets? Smartwares Group is op zoek naar een Customer Service Medewerker (40 uur) die klaarstaat voor onze klanten.

Marketing Assistent 

Full-time (40 uur)    0 - 2 jr. Werkervaring Tilburg

Wil jij het marketing vak in de breedste zin van het woord gaan ervaren? Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Marketing Assistent die van aanpakken weet!  

Assistent Category Manager

Fulltime (32 - 40 uur) 0 - 2 jr. Werkervaring Tilburg

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Assistent Category Manager (32-40 uur). Wil jij samen met je team bouwen aan het productassortiment Climate van onze merken Princess & Tristar?

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature in het overzicht? Maar zou je toch graag bij onze organisatie willen werken? Reageer dan door een open sollicitatie te sturen.

Elise van Harn

Vragen over vacatures?

Elise van Harn

Corporate Recruiter

Overige vragen

Blijf op de hoogte en volg ons: