Onze vacatures

Content Specialist Germany

Full-time (40 uur) > 1-2 jr. Werkervaring Tilburg

Smartwares Group is looking for a Content Specialist for our German market (40hrs) with a passion for E-Commerce. Ist dein Deutsch perfekt und haben Sie Erfahrung in der Keyword-Analyse und ein solides Verständnis für SEO-Probleme? Then we would like to meet you!

  Stage Logistiek     

Minimaal 32 uur  Tilburg

Wil jij ervaring opdoen tijdens een stage waar je alle facetten van Logistiek ontdekt bij een groot internationaal bedrijf? Dan zijn wij misschien wel een goede match! Smartwares Group is vanaf eind augustus voor minimaal 4 dagen (32 uur) per week op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Supply Chain.

  Afstudeerstage IT

Minimaal 32 uur    Tilburg

Wil jij ervaring opdoen tijdens een stage waar je met alle facetten van een IT Afdeling te maken krijgt binnen een groot internationaal bedrijf? Dan zijn wij misschien wel een goede match! Smartwares Group is vanaf eind augustus voor minimaal 4 dagen (32 uur) per week op zoek naar een afstudeer stagiair(e) voor de afdeling Business systems.  

  Stage Content Marketing   

Minimaal 32 uur  Tilburg

Zit jij in het derde of vierde jaar van een HBO/WO-opleiding en zoek je een meewerkstage op het gebied van content marketing? Wij zijn op zoek naar een content stagiair(e) voor de afdeling Marketing vanaf eind augustus voor minimaal 4 dagen (32 uur) per week!

vacature marketing assistent

  Stage Finance   

Minimaal 32 uur   Tilburg

Ben jij helemaal gek op cijfers en wil jij je meewerkstage uitvoeren in een internationale organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor de Finance afdeling zijn we vanaf eind augustus 2020 op zoek naar een proactieve meewerk stagiair(e) voor minstens 32 uur per week die zich wil verdiepen in de verschillende facetten van de financiële administratie.  

  Stage HR 

Minimaal 32 uur Tilburg

Studeer jij HRM of Personeelsmanagement en wil jij je meewerkstage uitvoeren in een internationale organisatie? Voor de HR afdeling bij de Smartwares Group zijn we vanaf eind augustus 2020 op zoek naar een proactieve meewerk stagiair(e) die zich wil verdiepen in de verschillende facetten van HRM. Het betreft een stage voor een periode van minimaal 20 weken voor minimaal 4 dagen (32 uur) per week.

  Stage Online marketing 

Minimaal 32 uur Tilburg

Zit jij in het derde of vierde jaar van een HBO/WO-opleiding en zoek je een meewerkstage op het gebied van online marketing? Smartwares Group is op zoek naar een online marketing stagiair(e) vanaf eind augustus voor minimaal 4 dagen (32 uur) per week!

  Stage Marketing   

Minimaal 32 uur Tilburg

Zit jij in het derde of vierde jaar van een HBO/WO-opleiding en zoek je een meewerkstage op het gebied van marketing? Smartwares Group is vanaf eind augustus voor minimaal 4 dagen (32 uur) per week op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Marketing!

  Meewerkstage IT 

Minstens 32 uur Tilburg

Wil jij tijdens een meewerk stage kennis opdoen van alle IT-facetten binnen een internationaal bedrijf? En ben jij vanaf 31 augustus opzoek naar een diverse IT-meewerk stage van minimaal 32 uur per week? Dan zijn wij misschien wel een goede match! 

  Stage E-commerce 

Minimaal 32 uur  Tilburg

Wil jij ervaring opdoen tijdens een stage waar je alle facetten van E-commerce ontdekt bij een groot internationaal bedrijf? Dan zijn wij misschien wel een goede match! 

Online Accountmanager

Full-time (40 uur) > 3 jr. Werkervaring Tilburg

If you are looking for an analytical sales position that requires you to think more from the consumer perspective, this could be your new role! We are looking for a new colleague who wants to make impact on our platform sales and someone who adds significant value to our key accounts (f.e. Amazon).

Junior Quality Officer

Full-time (32-40 uur) > 2 jr. Werkervaring Tilburg

Wil jij het kwaliteitsvak graag in de breedste zin van het woord leren kennen en gaan ervaren? Wij bieden jou een dynamische rol als Junior Quality Officer waarin geen dag hetzelfde is. Heb jij technische product interesse, ben je administratief sterk en sta je graag in contact met verschillende collega’s? Dan maken wij graag kennis met je!

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature in het overzicht? Maar zou je toch graag bij onze organisatie willen werken? Reageer dan door een open sollicitatie te sturen.

Elise van Harn

Vragen over vacatures?

Elise van Harn

Corporate Recruiter

Overige vragen

Blijf op de hoogte en volg ons: